Jurek

Interim HR-konsult sökes till kund i Gävle

Till vår kund i Gävle söker vi en HR-konsult som vid behov kommer stötta vår kund med att driva enstaka rekryteringsprocesser under 2022. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom områdena samt som har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. 

 

Skicka in din ansökan redan idag! 

 

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av:

• Att vara ett kvalificerat stöd till chefer i rekrytering

• Ansvar för hela rekryteringsprocessen som omfattar behovs- och kravprofilsanalys, utformning av annons och annonseringsplan, tidplan, urvalsarbete, intervjuer, tester, referenstagning samt uppföljning av genomförd rekrytering.

• Säkra kandidatens upplevelse genom hela rekryteringsprocessen i syfte att ständigt vara en attraktiv arbetsgivare.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i din roll behöver du vara initiativtagande, strukturerad, flexibel, engagerad och van vid att skapa nya kontakter och samarbeta med dessa. Du kan leverera resultat i ditt arbete och uppfyller kundförväntan. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska.

 

Vi söker dig som har:

• Högskoleutbildning inom HR och rekrytering eller annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

• God erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering

• B-Körkort

• Erfarenhet av arbete i rekryteringssystem

 

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av chefsrekryteringar, certifiering i Jobmatch samt erfarenhet av utförande personlighetstester.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag med arbete på timme hos vår kund i Gävle. Arbetet kommer att utföras på distans samt på plats hos vår kund. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 11 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim HR-konsult sökes till kund i Gävle