Skanska

Vikarierande HR-konsult till HR-stöd syd/sydost – Växjö

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. Tillsammans skapar vi ett HR som på ett hållbart och värdeskapande sätt möter framtidens behov och bidrar till Skanskas löfte om att bygga ett bättre samhälle.

 

I People hub inom HR finns tre geografiska HR-stödsgrupper vars viktiga uppdrag är att tillsammans med Helpdesk och HR-administration leverera ett verksamhetsnära, tillgängligt och värdeskapande operativt stöd inom områdena arbetsrätt och facklig samverkan, organisation, anställning, förändring och avslut, rehabilitering och rekrytering till hela Skanska Sverige. I HR-stödsgrupperna arbetar HR-konsulter, rekryterare och searchspecialister och grupperna hjälps åt utifrån belastning.

 

Till gruppen som stöttar södra och sydöstra Sverige söker vi nu för ett föräldraledighetsvikariat på ca 1 år en HR-konsult med placering i Växjö.

 

 

Driven och engagerad HR-konsult

Fokus i ditt arbete kommer vara att stötta våra chefer med rehabilitering, arbetsrättsliga frågor och facklig samverkan. Utöver det stöttar du med rekrytering utifrån tillgänglighet och behov. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper, verksamhetsförståelse och nätverk. I rollen som HR-konsult blir du också involverad i HR:s arbete med ständiga förbättringar.

 

Placeringsort är Växjö. Tjänsten är på heltid och ett vikariat till och med augusti 2023 och vi ser fram emot att välkomna dig så snart som möjligt. Du kommer rapportera till gruppchef för HR-stöd syd/sydost. Resor i jobbet förekommer.

 

Vi söker dig som har:

• Akademisk examen inom HR/personalvetenskap

• Minst fem års erfarenhet av operativt HR-arbete främst inom rehabilitering, arbetsrätt och facklig samverkan

 

Du motiveras av att leverera HR tjänster till våra uppdragsgivare (chefer i linjen) på ett verksamhetsnära och kvalitativt sätt där våra värderingar återspeglas. Du gillar att samarbeta med flera olika uppdragsgivare och kollegor inom HR och att leverera HR-stödet utifrån gemensamma arbetssätt och anpassat efter uppdragsgivarens behov.

 

Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att jobba i team och för att lyckas i rollen krävs ett starkt självledarskap, att du är relationsbyggande och bidrar till en lärande kultur genom att dela med dig av kunskap och erfarenheter.

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 29:e maj och vi genomför urval löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Anna Högborg på telefonnummer 010–448 25 02.

 

 

Vi vill lära känna dig - skicka din ansökan nu då vi har löpande urval!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 5 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Vikarierande HR-konsult till HR-stöd syd/sydost – Växjö