Bahusia

Fordonsmekaniker

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

Vi söker en Fordonsmekaniker för kund i Uddevalla området. I tjänsten kommer du utföra service och reparationer på olika typer av fordon, Allt från entreprenad maskiner till personfordon. Exempel: felsökning, motorservice och underhåll.

Bakgrund / Erfarenhet

Vi ser gärna att du har gått fordonsprogrammet eller annan motsvarande YH- utbildning med inriktning på fordon. Vi ser gärna att du har minst ett till två års erfarenhet av att arbete med fordon. Då det ofta förekommer att man måste flytta på fordon i tjänsten ser vi att du har ett B-körkort. Manualer förekommer på svenska och engelska, därför är det viktigt att du behärskar båda dessa.

Personlighet

Som person är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är noggrann och tycker om att hålla ordning och reda i ditt arbete och på din arbetsplats. Du är en lagspelare som med tiden kan utvecklas till att bli mer och mer självständig i ditt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än utsatt sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Fordonsmekaniker