Skanska

Väg- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Upplands Väsby

Har du erfarenhet av väg- och anläggningsarbeten och söker ett varierande jobb med fokus på rörläggning? Då har vi jobbet för dig!

 

Om verksamheten

Väg och Anläggning genomför några av Stockholms mest komplexa infrastrukturprojekt inom vägar, broar, tunnelbana och VA-anläggningar. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll du har så delar vi ett gemensamt mål; överlämna en produkt som gör vår omvärld, våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi ska vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens lösningar. Dessutom har vi roligt på vägen dit!

 

Att arbeta som väg- och anläggningsarbetare

Arbetsuppgifterna varierar mellan bland annat VA-arbeten, markarbeten och vägar. Du kommer att arbeta i ett team där alla strävar efter att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid har fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Som väg och anläggningsarbetare är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på projektets karaktär men kan bland annat bestå av:

 

• Rörläggning

• Schakt- och fyllningsarbeten

• Gatu- och vägbyggnad

• Grundläggningsarbeten

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster eller just har gått ut skolan och ser detta som en karriärmöjlighet in i bygg- och anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot bygg och anläggning och innehar yrkesbevis. B-körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor till projekten inom distriktet.

 

Vi ser att erfarenhet från VA-projekt med arbeten som svetsning av PE-rör och då gärna utbildning inom detta (EWF-certifierad eller liknande) som meriterande.

 

Du som person har god yrkeskunskap och gillar att arbeta självständigt i mindre team (du kollega och maskinist). Som person vill du driva projekten framåt, du är också en lagspelare som tar ansvar och är mån om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Tillsammans sätter vi säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och värderar ordning och reda på arbetsplatsen högt.

 

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in din CV och sista ansökningsdag är 24 september. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distrikschef Martin Strömberg på 070-341 23 64.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 14 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Väg- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Upplands Väsby