Skanska

Mark- och anläggningsarbetare - Stockholm

Regionen genomför Väg och Anläggningsprojekt med varierande storlek. Distriktet har en stor mix av olika projekt och kunder. Exploatering- och vägprojekt till Stockholm och dess södra kringkommuner utgör basen. Vi gör även arbeten inom energisektorn, där vi tillsammans med våra kunder förstärker infrastrukturen inom el. En annan viktig del är våra ramavtal inom markarbeten åt SISAB, allmännyttan m.fl.

Vi ser oss som lagbyggare där alla medarbetare är med och bidrar på ett jämställt sätt. Vi förordar öppna etableringar och startar alla dagar med ett morgonmöte, så alla på arbetsplatsen har koll på dagens produktion och vilka risker som är kopplat till arbetet. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.


Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar

 

Vi söker nu fler erfarna mark- och anläggningsarbetare till våra projekt i Stockholm. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis är ett krav. Du söker nya utmaningar i form av större och utmanande projekt.

Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Vill du dela med dig av din erfarenhet och vara en förebild för andra?

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Ansök idag eller senast 31 maj

 

Du ansöker genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Thuresson, distriktschef tel 010-448 77 91.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare - Stockholm