Skanska

Uthyrare med specialistkompetens

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.


Till Skanska Rental söker vi nu en

Uthyrare med specialistkompetens

Som uthyrare med specialistkompetens inom vår värmeavdelning har du huvudansvaret för att planera montage hos kund, projektera och dimensionera samt hyra ut värmesystem. Du har tillsammans med produktgruppsansvarig inköpare ansvar för utveckling av produktsegmentet med tillbehör. Du har även ansvar för uppföljning av reparations och montageavtal med underentreprenörer.

Skanska Rentals värmeavdelning hjälper byggprojekt med tillfällig värme under byggskedet. De tjänster vi erbjuder är bla. projektering och rådgivning, dimensionering och montage inom hetvattensystem, gasol och dieselvärme.

Du är tillsammans med ytterligare en uthyrare på värmeavdelningen våra kunders självklara kontakt vad det gäller produkter som innefattas i vårt sortiment.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå.

Rollens placering är på vårt kontor i Upplands Väsby.

Du är en kollega som vill bidra till 100 % arbetsglädje!

Du sätter alltid kunden i fokus och är engagerad och levererar med kvalitet. Vi behöver dig som är en strukturerad, beslutsam och ansvarstagande person med bra ekonomisk förståelse och ett välutvecklat affärssinne. Kommunikation, samarbete tillhör dina styrkor.

Du har med fördel erfarenhet av sälj, marknad och service från en konkurrensutsatt bransch. Förståelse för byggprojekt och tidigare erfarenhet från provisorisk värmeverksamhet är meriterande.
God datorvana och gärna erfarenhet av större affärssystem.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök idag eller senast 29 januari

Välkommen med din ansökan senast den 29 januari. Vi arbetar löpande med ansökningarna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Ahde på 010-448 71 57.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Upplands Väsby, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 januari . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uthyrare med specialistkompetens