Skanska

Uppdragsledare till Hållbar Affärsutveckling - Göteborg

Vill du möjliggöra affärer som bygger ett bättre samhälle med långsiktiga värden för människa och planet? Det är vårt uppdrag på Hållbar Affärsutveckling!

 

Vi arbetar med projekt som skapar boenden, arbetsplatser, skolor, sjukhus och andra offentliga miljöer för ett hållbart samhälle; byggnader som värnar om människors hälsa och välmående, miljö och samhällets utveckling.

 

Dina närmaste kollegor har du inom gruppen Hållbara Projekt och inom enheten Hållbar Affärsutveckling som består av ca 50 specialister och samordnare inom olika hållbarhetsområden.

 

Stöd projekten att se de hållbara möjligheterna – och att leverera på dem

 

Hållbara projekt är ett team med engagerade uppdragsledare som stöttar projekt i tidiga skeden med att sätta rimliga hållbarhetsmål med fokus på miljö och inomhusmiljö men även inom social hållbarhet. Du som uppdragsledare samordnar hållbarhetskraven som ställs på projektet och byggnaden och driver miljöarbetet för att säkerställa att krav, mål och ambitioner uppnås. Detta når du genom att implementera rätt arbetssätt, säkerställa rätt kompetens hos alla i projektet inklusive underentreprenörer och leverantörer. De projekt vi arbetar med har oftast som krav att nå en överenskommen nivå inom något av följande miljöcertifieringssystem: Svanen, LEED, Miljöbyggnad, Breeam eller Well.

 

Placeringsort är Göteborg

 

Du gillar att inspirera, konkretisera och arbeta strukturerat!

 

Du som söker har ett starkt engagemang för hållbarhet och drivs av att få med andra på Skanskas hållbara resa. Du trivs när hållbarhetsarbetet blir konkret och involverar alla i projektet inklusive konsulter, underentreprenörer och leverantörer. Du ser och kan kommunicera med projekten om affärsnyttan med rätt hållbarhetsambition. Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.

 

Krav är att du har några års erfarenhet från liknande arbete och genomfört miljöcertifiering/märkning enligt något av följande system: Svanen, Leed, Miljöbyggnad, Breeam eller WELL. Meriterande är om du är specialiserad inom certifieringssystemet Breeam.

 

Vi vill lära känna dig

 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 25 maj.  Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Andrea Pap de Pestény, 010-448 43 16.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uppdragsledare till Hållbar Affärsutveckling - Göteborg