Jurek Bemanning

Redovisningsansvarig till fastighetsutvecklarbolaget ALM Equity

Bolagsbeskrivning
ALM Equity AB är ett börsnoterat fastighetsutvecklingsbolag i ett expansivt skede. Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer fastighetsprojekt, framförallt bostadsprojekt. Bolaget växer och vi erbjuder en arbetsmiljö med spännande utmaningar, högt tempo och korta beslutsvägar där du får ta ett stort ansvar från första stund. Huvudkontoret ligger i Stockholm City där det sitter cirka 40 personer. Läs mer om oss på www.almequity.se

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en redovisningsansvarig till vår ekonomiavdelning inom affärsområdet Fastighetsutveckling. Du kommer att ha helhetsansvar för affärsområdets redovisning och leda ditt team samtidigt som du självständigt kommer vara ansvarig för allt från kvartalsplanering till rapportering mot Redovisningschef. Du arbetar nära dina medarbetare och redovisningschef. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Helhetsansvar för affärsområdets redovisning, rapportering, årsredovingar och deklarationer

- Medverkar i koncernens bokslutsarbete och framtagande av finansiella rapporter och årsredovisning

- Leda och planera för medarbetarna i ditt team inom affärsområdet mot viktiga hållpunkter och rutiner kopplade till affärsområdets rapportering och fakturering

- Löpande planering och avstämning med affärsområdets Redovisningsekonomer och Ekonomiadministratörer

- Rapportera till Redovisningschefen

 

Vem är du?
Vi söker dig med en eftergymnasial examen i ekonomi med minst 3-5 års erfarenhet från en kvalificerad redovisningsroll där du arbetat med koncernredovisning. Du har med fördel erfarenhet inom ledarskap och fastighetsbranschen. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Som person är du driven och framåt, du tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter och uppskattar ett arbete som stundtals ställer höga krav på stresstålighet. Du är en strukturerad och organiserad person med ett sinne för att prioritera bland arbetsuppgifterna. Avslutningsvis har du förmågan att kombinera effektivitet och noggrannhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation som kräver väl fungerande samarbeten på alla nivåer.

 

Du erbjuds
En heltidsanställning på en lärorik och utvecklande arbetsplats med fast lön enligt överenskommelse.

I denna process samarbetar ALM Equity med Jurek Rekrytering & Bemannning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 alt karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvarig till fastighetsutvecklarbolaget ALM Equity