Skanska

Transportledare Schakt & Transport - Malmö

Är du på jakt efter nästa utmaning som transportledare? Vi på Schakt & Transport i Malmö söker dig som sätter kunden i fokus. Jobbet passar dig som drivs av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Stämmer det in på dig? Välkommen med din ansökan!

 

Väg och Anläggning Region Special bedriver verksamhet i hela Sverige.

 

Schakt & Transport Syd, som är ett distrikt inom Region Special, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag som har maskiner i hela södra Sverige.

 

Arbetsuppgifter

 

Du ansvarar för planeringen av maskiner och utrustning med maximalt utnyttjande som mål. Utöver det har du tät kontakt med kunder, såväl befintliga som nya. Du förstår vikten av att ge maskinförarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum. Rollen kräver att du har förståelse för kundens behov och du ska kunna stötta kunden i deras maskinval. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Är du vår nya transportledare?

 

Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, kundfokuserad och professionell i din yrkesroll. Du har erfarenhet av entreprenadbranschen och vi ser gärna att du är en kommunikativ och driven person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har goda tekniska kunskaper.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-06-03.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta Johan Lindén på telefonnummer: 0104483611. 

 

Varmt välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transportledare Schakt & Transport - Malmö