Skanska

Transportledare för entreprenadmaskiner Schakt & Transport – Stockholm

Du bidrar med din kunskap om maskinval och bästa lösningar

 

Region Special är en av Skanskas Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamhetenkännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning och stora maskiner.

 

Schakt & Transport som är ett distrikt inom Region Special är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår verksamhet med en Transportledare som ansvarar för uthyrning av entreprenadmaskiner i pågående byggprojekt.

 

Du kommer att jobba som Transportledare för maskinverksamheten i och omkring Stockholm.

 

Att vara transportledare hos oss är en utmanande och stimulerande roll för dig som vill utvecklas i ditt arbete. Du är en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften av maskinverksamheten ute i pågående byggprojekt. Du ansvarar för planeringen av maskiner och dess utrustning, dvs rätt maskin på plats för kommande moment. Din drivkraft är att våra maskiner har hög nyttjandegrad, god produktivitet samt nöjda kunder. I din roll följer du upplevererade maskiner samt fakturerar dessa. Att vara transportledare innebär också att ha täta kontakter med kunder, både befintliga och nya. Du förstår vikten av att ge maskinförarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum.

 

Du måste ha förståelse för kundens behov och ska kunna stötta kunden i deras maskinval. Genom din träffsäkerhet i leverans skapar du långsiktigt förtroende och mervärde hos medarbetare och kund.

 

Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

 

Du är serviceinriktad, strukturerad och bra på logistik och kundvård

 

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning, gärna maskininriktad och minst 1 – 2 års erfarenhet av att arbeta som transportledare avseende entreprenadmaskiner. Kanske har du haft en entreprenadmaskinfirma eller innehar annan värdefull kunskap från entreprenadbranschen.

 

Du är en van användare av dator och hanterar Excel utan svårighet.

 

Som transportledare är du beslutsam och självständig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete samtidigt som du kan prioritera.

 

Är du den vi söker?

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 20 juni.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Ursin, projektchef, 010-448 02 47 eller Karin Scarlini, HR Business Partner, 010-448 25 76.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transportledare för entreprenadmaskiner Schakt & Transport – Stockholm