Boliden

Arbetsledare Gruvmätning och geologi

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är arbetsledare för gruvmätning och geologi. Du kommer också att vara delaktig i sektionens övriga verksamhet såsom produktionsplanering och mindre projekt. Arbetsuppgifter och arbetsområden varierar och arbetet innebär mycket samarbete med andra avdelningar i Aitik.

 

Befattningen tillhör områdesplaneringsavdelningen och du rapporterar till sektionschefen för produktionsplanering. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid med flex. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har högskole-/universitetsutbildning med lämplig inriktning. Du har tidigare erfarenhet av gruvindustrin eller anläggningsbranschen och gärna gruvplanering, geologi eller gruvmätning. Tidigare ledarerfarenhet samt kunskap om, och erfarenhet av, LEAN och CAD är meriterande.

 

Vi söker dig som är driven och självgående och som tar stort ansvar för ditt arbete. Du är en flexibel person som gärna antar utmaningar och vill utvecklas. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.   

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Martin Winsa tfn 0970-72 96 12.

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn. 0970-72 93 33, Anders Karlsson, Unionen tfn. 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn. 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande.

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Frågor angående din ansökan besvaras av Britt-Marie Persson, Human Resources tfn. 0970-72 96 74.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 januari 2021.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 28 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Gruvmätning och geologi