Skanska

Träkonstruktör till Skanska Teknik - Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att engagerade medarbetare leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Skanska Teknik är en strategisk enhet som bidrar till Skanskas affär med specialistsupport och projektering i olika uppdrag. Hos oss får du arbeta i varierande projekt i nära samarbete med produktionen, i allt från tidiga skeden till genomförande och teknisk förvaltning. Vi ser nu en ökad pipeline för trähusprojekt inom Skanska vilket vi tror kommer att vara en viktig del av vår resa mot klimatneutralitet.

 

Inom Skanska Teknik finns drygt fyrtio byggnadskonstruktörer. Därutöver har vi arkitekter, byggnadsfysiker, energiexperter och geotekniker i olika delar av landet, som även de tillhör Skanska Teknik. Tillsammans jobbar vi i nära samarbete för att bidra med vår samlade kompetens på bästa möjliga sätt.

 

Till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö söker vi nu erfarna träkonstruktörer.

 

Du blir en viktig spelare för att skapa värde för Skanska

Vår förhoppning är att du vill vara med och driva Skanskas utveckling inom träkonstruktion framåt. Du kommer ha en viktig roll där du ges möjlighet att vara med och påverka hur Skanska arbetar med träbyggnationer.

 

Du är med och utvecklar våra metoder och delar gärna med dig av dina erfarenheter och din kompetens till dina kollegor. Tanken är att du även kommer ingå i vår träkärngrupp som supporterar Skanska Sveriges samtliga träprojekt.

 

Vi söker dig med gedigen erfarenhet som byggnadskonstruktör med en civilingenjörsexamen med inriktning mot konstruktion av hus. Din erfarenhet av träbyggnation kommer vara viktig för vårt arbete att nå klimatmålen. Ansvar för stomstabilisering i större massivträprojekt är meriterande och så även erfarenhet av forsknings- och utvecklingsarbete. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi vill ha din ansökan senast 30 september 2022 men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, Håkan Hagelin (Avdelningschef Skanska Teknik) på: 010-4488261.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träkonstruktör till Skanska Teknik - Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö