Skanska

Träarbetare till Hus Väst - Halmstad alt Varberg

Skanska Hus Väst skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalitet, miljö och nöjda kunder i fokus. Regionen består av fem distrikt och sträcker sig från Värmland i norr till Halland i söder.

 

Nu har du chansen – Vi söker fler engagerade snickare till vår verksamhet i Halmstad/Varberg!

Vi söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll med olika projekt, nära kunderna i samarbete med våra underentreprenörer. Är du rätt person kan du få stor frihet och eget ansvar.

 

Du ska självklart ha goda kunskaper som träarbetare och vara trygg i din yrkesroll. Du behöver också ha förmåga att skapa och bibehålla bra relationer med kollegor, medarbetare och kunder.

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök idag, dock senast den 30 september!

Skicka in din ansökan med CV och gärna ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Caroline Hassel, telefonnummer 010-449 18 50 eller mail caroline.hassel@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare till Hus Väst - Halmstad alt Varberg