Skanska

Träarbetare Hus Sydost - Gotland

Skanska söker just nu en ny medarbetare till verksamheten på Gotland. Vi är idag 20 medarbetare på Gotland och vi har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

 

Som träarbetare kommer du att arbeta med Skanskas byggprojekt som kan vara både ombyggnationer och nybyggnationer. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift, att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Den vi söker

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till att skapa och bibehålla bra relationer med kollegor, medarbetare och kunder. Du ska ha goda kunskaper som träarbetare och vara trygg i din yrkesroll. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. För att passa hos oss är det även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök idag eller senast 31 augusti

För frågor kring tjänsten; kontakta projektchef Fredrik Rosarfve på telefon 010-449 58 81. Annonsen ligger ute under en del av vår semester och vissa veckor har vi tyvärr svårt att vara tillgängliga för svar. Vi ser fram emot att få in din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Jenny-Li, HR Skanska Sverige | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gotland . Publicerat : 26 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Hus Sydost - Gotland