Skanska

Lärlingar till Väg & Anläggning Syd - Växjö

Vi söker lärlingar!

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.

 

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till riktigt stora och komplexa projekt. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att producera överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit.

 

Till vår verksamhet i Småland söker vi lärlingar som vill bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

Din roll som väg- och anläggningslärling

Som väg- och anläggningslärling kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

 

Vi har en bred variation på arbete och in din roll som lärling hos oss kommer möta olika typer av utmaningar och därmed få en bredd i din yrkeskunskap. Under handledning av en erfaren kollega kommer du får chansen att vidareutvecklas inom t.ex. markarbeten, grundläggningar, vägar, VA-arbeten, finplanering mm.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som genomgått gymnasieutbildning eller vuxenutbildning inom Bygg och anläggning och som nu söker lärlingsanställning. Du kan även ha en helt annan bakgrund men ett genuint intresse av att hitta vägen in till ett arbete som väg och anläggningsarbetare

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som samarbetsförmåga, engagemang, ansvarstagande och driv. Då vi ofta arbetar i offentliga miljöer bör du som söker vara serviceinriktad och kunna bemöta allmänheten på ett bra sätt. Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du värdesätter även vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö.

 

Vad erbjuder vi? Med Skanska som arbetsgivare får du en trygg anställning, goda möjligheter till vidareutbildning och fantastiska duktiga kollegor.

 

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en lärlingsanställning enligt yrkesutbildningsavtalet.

 

Är nu intresserad av ett utvecklande jobb på en spännande arbetsplats, sök redan idag men allra senast 15 augusti.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Lärlingar till Väg & Anläggning Syd - Växjö