Skanska

Produktionschef Infraservice - Värmland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Till infraservice i Värmland söker vi nu erfaren och engagerad Produktionschef. Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och som fokuserar på möjligheter.

Har du ett genuint intresse för drift och underhåll och vill driva vårt kontrakt i Östra Värmland?
Som produktionschef har du det yttersta ansvaret för att verksamheten drivs på bästa sätt och att uppsatta mål nås. Du ansvarar för planering och ledning av verksamheten, både på ett övergripande plan och i den dagliga driften.

Du har ett övergripande ansvar för ekonomistyrning och du ansvarar också för projektens ekonomiska resultat samt för personalen. Andra ansvarsområden är bland annat att löpande följa upp och planera resurser, produktion, kvalitet och logistik. Att säkerställa att arbetet utförs med säkerhet och arbetsmiljö i fokus och utifrån Skanskas värderingar och riktlinjer är en del av din vardag.

Rollens placeringsort är på vårt kontor i Kristinehamn. Viss beredskapstjänst förekommer i rollen.

Att organisera och leda personal och verksamhet är din grej!
Du som passar i rollen som produktionschef hos oss är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till 100 % arbetsglädje.

Du har erfarenhet från ledande roll med personalansvar inom tex. mark, anläggning, trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel eller byggprojekt.

Du har också:
• Mycket goda IT-kunskaper och är en van användare av Office-programmen
• Bra språkkunskaper i svenska och engelska
• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund samt har erfarenhet från drift och underhåll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och attityd.

Vi behöver din ansökan senast 3 augusti!

Vi utför löpande urval så tveka inte att söka redan i dag!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sara Löfgren på 010-448 91 29 eller David Haddad på 010-449 12 75.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Värmland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Kristinehamn . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Infraservice - Värmland