Skanska

Sommarjobb - Väg och anläggning väst

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Vi erbjuder våra medarbetare en öppen dialog, ständig utveckling och oändliga möjligheter. Hos oss får du ett stort kontaktnät att lära av och dela erfarenheter med samt en möjlighet att utvecklas mot nya roller.

 

På Väg- och Anläggning bedriver vi olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar. Region Väst ansvarar för väg- och anläggningsverksamheten i distrikten Göteborg, Halland, Värmland, Skaraborg och Bohuslän/Älvsborg. Vår region består av cirka 340 medarbetare där kulturen präglas av stort engagemang och hög trivsel bland våra medarbetare.

 

Vill du starta din karriär redan under studietiden tillsammans med härliga kollegor i en utvecklande miljö?

 

Ett sommarjobb hos oss innebär att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater där du kan koppla ihop praktik med teori. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för produktion inom väg- och anläggning samt läser en utbildning med inriktning mot branschen. Du kommer att arbeta ute i produktionen där vi tillsammans jobbar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer med stöttning av en handledare få inblick i och förståelse för en rad olika arbetsuppgifter både som tjänsteman och yrkesarbetare.

 

Vi vill gärna lära känna dig redan under studietiden eftersom vi på Skanska ser dig som studerar som en viktig framtida resurs och möjlig blivande kollega. Vi är en värderingsstyrd organisation där varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt, därför är det avgörande för oss att du delar våra värderingar. För att trivas hos oss behöver du ett tydligt driv och initiativförmåga samt en vilja att utvecklas. Du gillar att samarbeta tillsammans med andra i team för att uppnå gemensamma mål och driva verksamheten framåt.

 

Framgångsfaktorer för en lyckad karriär inom Skanska

• Var öppen med dina mål och ambitioner

• Anta utmaningar och prestera

• Ta ansvar

• Ta hjälp

• Hitta din balans mellan arbete och fritid

• Ha roligt på jobbet!

 

Hos oss får du inte bara möjlighet att åka till jobbet utan faktiskt bygga vägen du åker på. Vi är med och driver utvecklingen i samhället och söker dig som tillsammans med oss vill vara med på resan!

 

Placeringsort för sommarjobbet är i:

• Göteborg – för frågor, kontakta distriktschef Martin Lydig, 010-449 31 64

• Borås/Alingsås/Kinna – för frågor, kontakta distriktschef Johan Johansen, 010-448 61 97

• Halmstad/Varberg – för frågor, kontakta distriktschef Fredrik Nilsson, 010-449 13 29

 

Att tänka på inför din ansökan

 

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod samt på vilken av ovanstående orter du föredrar att arbeta. Sista ansökningsdag är 28 februari 2020.

 

Om du har generella frågor kring anställning i Skanska är du välkommen att kontakta Sandra Henderson, HR-generalist 010-449 21 58 eller Christer Fransson, HR-partner 010-449 18 44

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb - Väg och anläggning väst