Skanska

Sommarjobb Skanska Industrial Solutions Asfalt och bergmaterial - Väst

Du kanske undrar vad ett stort huskomplex, en bro, väg och en skatepark har gemensamt. Det är att de i grunden behöver material från Skanska Industrial Solutions för att kunna byggas. Skanska Industrial Solutions eller SIS som vi benämns till vardags, bistår helt enkelt våra projekt med insatsmaterial i form av bergmaterial, asfalt och betong. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt till våra olika projekt runt om i Sverige. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt som en del i vårt hållbarhetsarbete.

 

Utvecklingen av vår verksamhet pågår varje dag, i hela Sverige. Vi jobbar med elektrifiering av bergkrossar och maskiner. Vi deltar i utvecklingen av nästa generations asfalttillverkning och vi jobbar envist med att minska betongens klimatpåverkan. Hos Skanska Industrial Solutions får du chansen att göra ett avtryck när vi bygger ett bättre samhälle.

 

Vill du sommarjobba på SIS och därigenom bli en del av världens största byggföretag? Då har du kommit rätt!

 

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Placering blir på någon av våra fasta anläggningar eller entreprenadkontor i västra Sverige. Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende på ditt intresse och vilka projekt som är aktuella under sommaren.

 

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer få en inblick både i teoretiska arbetsuppgifter såväl som prova på mer praktiska uppgifter för att förstå helheten i produktionen.

 

Du kommer bli tilldelad en handledare i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Sommarjobbets utgångspunkt är på någon av orterna: Varberg, Göteborg, Uddevalla, Vänersborg, Lidköping, Skövde eller Karlstad.

 

Kvalifikationer

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.

 

Att tänka på inför din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod och ort.

 

Sista ansökningsdag är den 3 mars 2024 vi arbetar löpande med urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

 

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb Skanska Industrial Solutions Asfalt och bergmaterial - Väst