Jurek Bemanning

KAM till BMW Huvudkontor i Stockholm

Om verksamheten
BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMW, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com
 eller www.bmwframtid.se.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren KAM till vår kund BMW Group Northern Europe i Stockholm. Som KAM kommer du ha en nyckelroll mot återförsäljarna och företagskunderna på den svenska marknaden. Du kommer vara baserad på huvudkontoret i Stockholm och rapportera till vår Corporate Sales Manager. Jobbet innebär även resor varje vecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • På egen hand och tillsammans med återförsäljare prospektera nya företagskunder.
  • Övervaka och stödja försäljningsresultat hos våra återförsäljare.
  • Stötta återförsäljare i sin bearbetning mot företagskunder på sin lokala marknad.
  • Utföra och administrera större upphandlingar.
  • Ha regelbunden kontakt med International Corporate Sales för att utveckla internationella kunder på den svenska marknaden.
  • Utveckla och stödja återförsäljare med rätt information/data och tydliga mål.
  • Stödja återförsäljare kring lokala aktiviteter för företagskunder (hålla presentationer) och vara stöd i säljrelaterade frågor.
  • Ha regelbunden kontakt med leasingbolag och större vagnparkskunder

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen samt minst 4–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer från bilbranschen, vet vad som förväntas av försäljning på företagssidan och har ett upparbetat nätverk i branschen med goda relationer mot exempelvis leasingbolag . Du behärskar Office-paketet, är en van systemanvändare och har du tidigare erfarenhet av Vroom är det meriterande. Du är bekväm att stå inför folk, hålla presentationer samt van vid att anordna event etc. Då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, driven och självgående. Du ser möjligheter i det mesta du gör och jobbar både kreativt och lösningsorienterat. Du är en spetsad förhandlare och en mycket god kommunikatör som alltid har kunden i fokus. Vidare är du van vid högt tempo, tycker om när det händer mycket och är en riktig multitasker. Avslutningsvis är du trygg i din roll, bidrar med energi och triggas av nöjda kunder.

Du erbjuds
En varierande och spännande roll i ett internationellt företag med öppet klimat, framåtanda, trevliga och kompetenta medarbetare och där man ser den personliga utvecklingen som en del i arbetet. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler i Silverdal i norra Stockholm. I denna rekrytering samarbetar BMW Group Northern Europe med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se
. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb KAM till BMW Huvudkontor i Stockholm