Skanska

Smed/Reparatör Väg och anläggning Special - Växjö

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, bergsprängning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Just nu söker vi på Skanska Special en Smed/Reparatör med placering i Växjö

Vi utför reparationer på våra interna maskiner som hör till distrikt Schakt och Transport Syd som är ett av landets större maskinuthyrningsföretag inom entreprenadbranschen. Har du ett stort maskinintresse och erfarenhet av svetsning samt reparationer på entreprenadmaskiner? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär

• Reparationssvetsning av entreprenadmaskiner

• Skoprenoveringar

• Reparationer på tillhörande utrustning till entreprenadmaskiner

 

En nyfiken person med högt engagemang

Vi söker dig som har gymnasieexamen med svetsning samt fordonsteknisk inriktning eller motsvarande. Du bör ha goda kunskaper om reparationssvetsning samt skoprenoveringar. Har du dessutom erfarenhet av fordonsreparationer är detta meriterande.

 

Som person är du van vid att arbeta självständigt med högt engagemang och du bidrar till gruppen med gott humör och god samarbetsvilja. Vi vill fortsätta att utvecklas och ta del av nya tekniker och söker dig som vill vara med på den resan.

 

Vi vill att du har grundläggande IT-kunskaper och att du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

 

Ansökan

Ansök direkt - bästa kollegorna väntar på dig!

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 16 april men vi går igenom ansökningarna löpande.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till produktionschef Johan Strandmark på 010-4480092 eller johan.strandmark@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Smed/Reparatör Väg och anläggning Special - Växjö