Skanska

BoKlok söker Produktionschef till Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Vad innebär Produktionschefsrollen på BoKlok? 
Som Produktionschef på BoKlok driver du hela arbetet ute på byggarbetsplats från byggprojektering till slutbesiktning och 6-månaders besiktning. Du ser till att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan med god ekonomi. Produktionschefsrollen innebär att du jobbar med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer. 

Största delen av din tid kommer du att vara på de olika byggarbetsplatserna du ansvarar för. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsförhandlingar och avtalsskrivningar.

 

Då samarbete är viktigt så har du möjlighet att träffa andra produktionschefer från hela BoKlok och utbyta erfarenheter.

 

Var kommer du att jobba? 

Placeringsort är i vårt marknadsområde Öresund och du utgår ifrån Malmö. I rollen kommer du att jobba i Skåne.


Vad erbjuder BoKlok?
På BoKlok får du möjlighet att jobba tätt tillsammans i projektteam och att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Vi jobbar tätt tillsammans med en öppen atmosfär där man får hjälp av sina kollegor för att uppnå våra mål i projekten. Samarbetet är något vi tror starkt på i BoKlok och man ska känna att man har kul tillsammans med sina kollegor.

 


Vem tror vi att du är?
En person som är prestigelös och som gärna hjälper och tar hjälp av dina kollegor. Du har vana av att hantera många ärenden i högt tempo och att hitta lösningar samt av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet, god lönsamhet och med stort säkerhetsfokus. Som person är du strukturerad och drivande i projekten och har en förmåga till rak kommunikation. I Produktionschefsrollen på BoKlok jobbar du med våran unika byggprocess där du får en bred förståelse för hela byggprocessen och du har ett intresse av att ständigt lära dig mer.

 

Vi tror att du har några år erfarenhet som produktionsledare/arbetsledare och vill ta steget vidare och få en ökad förståelse för byggprocessen. Du har en utbildning som byggingenjör eller motsvarande.Välkommen till oss på BoKlok!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Produktionschef till Malmö