Skanska

Servicesnickare till Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

 

Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen är några av våra spännande projekt. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans då produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion. Med alla intressanta och utmanande projekt så kommer det att krävas en Eftermarknad som tar över efter produktionen och förvaltar kund och byggnad på bästa sätt. Vi söker nu Servicesnickare till denna uppgift!

 

Vill du ha en utmanande och omväxlande arbetsdag?

 

Vi söker dig som vill jobba som Servicesnickare inom vår entreprenadverksamhet och i vår grupp Eftermarknad i Göteborgsområdet. Som Servicesnickare får du ta dig an alla möjliga sorters garantifel som är byggrelaterade, små som stora.

Gruppen du kommer att tillhöra, arbetar i första hand med att hantera våra bostadsprojekt under garantitiden med reklamationer, felanmälningar fram till garantitidens utgång och åtgärder i samband med utförda garantibesiktningar. Arbetsdagarna är väldigt omväxlande. Som servicesnickare kommer du nära våra kunder.

 

Vem är du?

 

Vi ser gärna att du har en kompetens som snickare inom bostadsbyggande/servicejobb. Ytterligare meriter är erfarenhet inom någon annan yrkeskategori inom byggsektorn. Du kan ha varit egenföretagare men känner att du vill bli anställd och slippa fakturering och anbudsarbete på kvällstid.

 

Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi ser även att du är serviceinriktad, strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och initiativtagande. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Du är kreativ och gillar att lösa problem. Du har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor samt innehar minst B-körkort. I tjänsten ingår servicebil.

 

Ansökan redan idag!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kvalitetschef Joakim Örnros på 010-448 44 14. Sista ansökningsdag är den 20 januari.

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Servicesnickare till Hus Göteborg