Skanska

Träindustrimedarbetare, BoKlok Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Om dig

Som medarbetare i produktionen på BoKlok arbetar du i en föränderlig miljö där du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer. Du har en positiv inställning och en förmåga att lösa problem och dra lärdom av dessa för att kunna förvalta dem till goda erfarenheter. Du bidrar till din egen, dina kollegors och produktionens utveckling. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.

 

Vi söker dig som…

• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden – rätt från mig.

• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.

• Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

 

 

Tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start omgående eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Flödesledare Rikard Celinder tel: 010-449 65 76 eller via mail: rikard.celinder@boklok.se

 

 

Ansökan

Vi utför urval och intervjuer löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Välkommen till oss på BoKlok!

 

Additional Information

• Location: Kalmar, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träindustrimedarbetare, BoKlok Gullringen