Skanska

Säljare till Skanska Rental -Uppsala

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

 

Om jobbet

I rollen som säljare på Skanska Rental kommer du att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med både befintliga och nya kunder. Vidare kommer du att skapa affärer utifrån mål och strategier uppsatta i samarbete med vår försäljnings och marknadsfunktion.

 

Du kommer att besöka kunder och deras projekt för att ta reda på hur vi effektivast kan hjälpa dem. Detta innebär möten på kundernas huvudkontor samt byggarbetsplatser och ansvara för att de bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg & anläggningsprojekt.

 

Ditt område kommer att omfatta Uppsala och Västerås med omnejd.

 

 

Din profil

Du har ett brinnande intresse för att bygga relationer och trivs med en vardag då ingen dag är den andra lik. Du är bra på att skapa lönsamma affärer, vilket du gör med ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

 

Då arbetet innebär mycket kontakter internt såväl som externt är det viktigt att du har lätt för att skapa nätverk och har ett genuint och naturligt intresse för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Du är driven, prestigelös och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av kund- och försäljningsarbete inom uthyrningsbranschen eller lösningsorienterad försäljning.

 

Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet.

 

B-körkort är ett krav då kundbesök och resor ingår i tjänsten.

 

Ansök senast 2022-01-28

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Hansson på 010-449 12 57.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 januari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 8 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare till Skanska Rental -Uppsala