Skanska

Kundcentermedarbetare till Rental i Malmö

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. 

 

Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. 

 

Skanska Rental AB söker engagerad och serviceinriktad verkstad och underhållstekniker till Malmö!

 


Du bidrar till nöjda kunder 

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra returnerade maskiner och därigenom kvaliteten ut mot våra kunder.

 

I rollen ingår bland annat: 

• Enklare översikt och underhåll av maskiner.

• Funktionskontroller.

• Radio och laseröversikt (vi står för utbildning).

• Besiktning av fallskydd (vi står  för utbildning). 

 

• Du kommer också ta emot maskiner från våra kunder och registrera dessa i vårt system.En driven lagspelare som gillar högt tempo 

Vi önskar att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alt jobbat med liknande arbetsuppgifter.

 

Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner god datorvana. 

 

Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet. 

 

Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett samarbete med Skanska Rentals övriga avdelningar, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att se var insatser behövs.

 

B - Körkort är ett krav. 

Truckkort är ett krav

 

God datorvana är en merit. 

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vi vill lära känna dig! 

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019 -11 – 08  och vi kommer löpande att genomföra urval. 

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kundcenteransvarig, Michael Svensson 010-4483369  

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcentermedarbetare till Rental i Malmö