Skanska

Säljare Bergmaterial Region Asfalt och Bergmaterial Öst - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till vårt team inom Tillverkning i region Asfalt och Bergmaterial Öst söker vi nu

 

Utåtriktad säljare med förståelse för kundernas behov

 

Som säljare representerar du vår portfölj inom Bergmaterial och är en nyckelperson i verksamheten för att vi skall kunna nå våra försäljningsmål.

 

Ditt geografiska ansvarsområde är Stockholm och du kommer självständigt ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder inom ditt geografiska område. Kunderna är främst byggföretag, anläggningsföretag och entreprenörer. Ditt arbete handlar mycket om att möta olika kunders önskemål och skapa bra lösningar för våra kunder.

 

Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke i en internationell koncern där du kommer ha stora möjligheter att bidra med din kompetens och påverka vårt resultat!

 

 

Du gillar att göra affärer!

Du är en kommunikativ, initiativtagande och drivande relationsskapare som värdesätter dina nätverk och goda kontakter. Genom din erfarenhet som säljare har du högt kundfokus och en bra förståelse för affären.

 

Du förstår komplexiteten i teknisk projektförsäljning mot bygg- och anläggningsbranschen samt är duktig på att ta fram bra lösningar och stötta kunden på bästa sätt. Givetvis har du förmågan att hålla i flera säljprocesser samtidigt utan att tappa framdrift.

Struktur, drivkraft och ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor.

 

Du har också:

• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning, ekonomi eller bygg/anläggning, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet

• Vana att arbeta med budget, prognoser och uppföljning

• Bra datorvana och erfarenhet av Officepaketet och olika CRM-system

• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

• B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten.

 

 

Vi behöver din ansökan senast 30 september!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna distriktschef Udo Garbe på 076-892 16 89.

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare Bergmaterial Region Asfalt och Bergmaterial Öst - Stockholm