Skanska

Elektriker Skanska Rental - Stockholm

Skanska Rental är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental AB söker engagerad och service-inriktad Elektriker till Stockholm. 

 

Du bidrar till nöjda kunder

 

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med el-teknisk kunskap avsedd för olika bygg och anläggningsprojekt och arbetar med leverans av elkraft och belysningslösningar för byggarbetsplatsen och industrin. 

 

I rollen ingår bland annat:

• Montage utav tillfälliga samt permanenta elinstallationer 

• Arbetet är till större del förlagt ute på arbetsplatser runt om i Stockholm eller i Stockholms närområde. Inomhusarbete kommer även att förekomma på någon av de fasta anläggningarna inom Distrikt Stockholm

• Avrapportering i vårt affärssystem efter utfört arbete

 

En driven lagspelare som gillar högt tempo

 

Vi vill att du har gymnasie- eller annan utbildning med el-teknisk inriktning alt ett antal års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, energibranschen eller som elektriker på industrisidan. Du har god kännedom om elnätets uppbyggnad och har god datavana. Du har flerårig praktisk och/eller teoretisk kunskap inom låg/högspänningsområdet är meriterande.

 

Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare.

 

Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar. B - Körkort är ett krav.

 

Sök idag!

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-04-16 och vi kommer löpande att genomföra urval. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kundcenterchef Marita Faulseit 010-449 69 61. Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Elektriker Skanska Rental - Stockholm