Skanska

Reparatör/Fältmekaniker Asfalt Entreprenad Väst – Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och Rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt till våra olika projekt runt om i Sverige. Vi deltar i utvecklingen av nästa generations asfalttillverkning och vi jobbar envist med att minska vår klimatpåverkan.

 

Hos Skanska Industrial Solutions får du chansen att göra ett avtryck när vi bygger ett bättre samhälle.

 

Vi har en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Till vår verkstad i Linnarhult söker vi nu förstärkning med en driven och engagerad reparatör/fältmekaniker

 

Vi utför idag reparation och underhåll av asfaltmaskiner samt diverse specialutrustning som är relaterad till beläggningsverksamheten. Vi är inte märkesberoende utan har i princip samtliga förekommande märken inom asfaltbranschen.

 

Till vår egen verkstad i Linnarhult behöver vi nu förstärka upp med en reparatör som kan utföra reparationer och underhållsfunktioner i Göteborg. Fältarbeten förekommer inom område Väst, till största del i Göteborg och Hallandsområdet.

 

Vårt arbete präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

 

Du är en lagspelare med framåtanda!

Du som passar som reparatör hos oss är en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.

 

Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om. Du har förmågan att både se detaljer och helheter samt älskar problemlösningar.

 

Vi utgår vidare från att du har:

• IT-kunskaper och systemförståelse samt erfarenhet av Officeprogrammen

• bra språkkunskaper i svenska samt gärna engelska

• B-körkort – ett krav då det är en del resande i den lokala geografin i tjänsten

• det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenadbranschen eller liknande verksamheter

• erfarenhet med fokus på hydraulik, fordonsel samt reparationssvetsning.

 

Välkommen med din ansökan senast 4 april!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Distriktschef Magnus Ohlsson på telefonnummer: 010 – 449 30 80 alt via epost: magnus.ohlsson@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör/Fältmekaniker Asfalt Entreprenad Väst – Göteborg