Skanska

Distriktsekonom Hus Sydost - Karlskrona

Distrikt Blekinge och Distrikt Gotland är två traditionella husbyggnads Distrikt med Produktion i fokus. Kundsegmentet är såväl privata industri och fastighetskunder men även offentliga beställare så som kommuner och myndigheter

 

Region Hus Sydost präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi söker nu en distriktsekonom till vår verksamhet Hus Sydost med placering på vårt kontor i Karlskrona. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med.

 

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

 

Att vara distriktsekonom hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. I rollen är du en given medlem i vår drivna, framtidsorienterade och härliga ledningsgrupp där vi leder och utvecklar verksamhet och medarbetare mot tydliga målsättningar tillsammans.

 

Arbetsuppgifterna är mycket varierande, där du arbetar med såväl prognos och budgetarbete som bokslutsarbete men även löneadministration, omföringar och utfördelning av kostnader. I tjänsten ingår till viss del även administration för distriktet med beställningar, dokumentation, bokningar och uppföljning / målavstämning för olika områden. Det är en fristående roll där du styr över dina uppgifter.

 

Du fungerar som ett stöd till chefer när det gäller att lösa uppgifter inom ekonomi men även allmänna frågor och administration. Du kommer även arbeta med att sprida kunskap inom ekonomiområdet till övriga medarbetare inom distriktet. Att utvecklas och att utveckla andra viktigt för förändring och framsteg.

 

 

Strukturerad och engagerad ekonom som trivs nära verksamheten

Vi söker dig, färdigutbildade ekonom med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått genom utbildning och tidigare erfarenheter.

 

Som person har du en god förmåga att förstå verksamheten och omsätta det i ekonomiska tal. Du är serviceinriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att kommunicera. Att arbeta självständigt med ett driv och engagemang är naturligt för dig. Du agerar prestigelöst och flexibelt och bör uppskatta dynamiska miljöer som präglas av framåtanda och utveckling.

 

 

Kvalifikationer

• Utbildningskrav är Högskoleutbildning inom ekonomi.

• Erfarenhet i liknande roll 3-5 år

• Kunskap och förståelse för projektekonomi

• Grundläggande kunskap inom AB/ABT för arbete med kontrakt, säkerheter, betalningsplaner, försäkringar är meriterande

• Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skrift

• God IT-Vana erfordras, flertalet ekonomi och affärssystem både externa och Företagsinterna

• Körkort B är krav.

 

Placeringsort är Karlskrona, men arbete och tjänsteresor inom Blekinge och Gotland ingår i arbetsområdet.

 

Vi erbjuder en trivsam miljö med härliga kollegor, där du får ta eget ansvar och vara delaktig i verksamheten. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Låter detta som en tjänst för dig?

 

 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag är den 29/10, men vi läser ansökningar löpande och kan därför komma att tillsätta rollen innan ansökningstidens slut.

 

För vidare frågor kontakta Distriktschef Mattias Andersson, telefon: 010-4488045.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsekonom Hus Sydost - Karlskrona