Skanska

Projekteringsledare Väg och anläggning - Stockholm

Har du tidigare erfarenhet som projekteringsledare eller annan roll inom produktion, exempelvis mät- eller produktionschef, och trivs med stort ansvar? Har du en inkluderande ledarstil med affären i fokus? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Om verksamheten

Väg och anläggning Stockholm genomför markexploateringar, bygger vägar, broar och VA-anläggningar – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens samhälle.

 

Väg och anläggning Stockholm är uppdelad i fem mark/anläggningsdistrikt och har drygt 270 medarbetare och en omsättning på ca 1,6 Mdkr. Våra kunder är vanligtvis stat och kommun men vi arbetar även med egenutvecklade projekt inom Skanska. Exempel på projekt är Barkabystaden, Täby park och Slussen.

 

Att arbeta som projekteringsledare

Som projekteringsledare arbetar du tillsammans med projektörer samt interagerar i nära samarbete med produktions- och projektledningen samt inköp. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens verksamhetsstöd, där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

I jobbet ingår att

• leda, styra och samordna projekteringen från tidigt skede till färdig bygghandling

• ansvara för upphandling och styrning av konsulter, tidsplanering och framdrift av projektering

• arbeta med arbetsmiljöarbete och samarbete med representanter för produktionen för en hög produktivitet i byggfasen

• bidra med klimatsmarta lösningar i ditt arbete

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet som projekteringsledare/projektör eller har arbetat i byggbranschen med genomförande av projekt. Du har en inkluderande och kommunikativ ledarstil samt gillar att samarbeta. Det är viktigt för dig att leverera goda resultat i rätt tid och du trivs med att skapa framdrift i projekteringen. Vidare ser vi att du gärna har erfarenhet av ekonomistyrning, tidsplanering, arbetsmiljö och inköp.

 

Du har god förmåga att se helheter för att kunna göra rätt prioriteringar och förstår vikten av att göra genomtänkta val av tekniska lösningar med avseende på klimat, ekonomi och produktivitet i alla skeden. Du är van vid att arbeta digitalt samt drivs av att bidra till projektens och bolagets utveckling.

 

Ansökan

Skicka in din ansökan via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 april.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Pihl, operativ chef, på telefonnummer: 010-448 27 30 eller Tobias Tyberg, projekteringsledare, på telefonnummer: 010-449 24 12.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare Väg och anläggning - Stockholm