Skanska

Reparatör etablering Rental – Upplands Väsby

Skanska Rental erbjuder ett helhetsansvar för etableringen av byggarbetsplatser. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el och värme med mera.

Vi stärker upp och söker nu en reparatör till vårt kundcenter i Upplands Väsby. 

Ett varierat arbete med fokus på kunden, kvalitet och säkerhet

Arbetet går ut på att underhålla/reparera bodar, vagnar, containrar samt tillbehör i eller utanför verkstad. Vi letar efter dig som gillar att jobba med lite av allt möjligt, samt förstår vikten av kundens helhetsintryck på det vi levererar, med fokus på säkerhet, kvalitet och miljö. Vi ser gärna en variation av sökande då mångfald är naturligt och nödvändigt för Skanska. 

Vi söker dig som har en positiv inställning, truckkort och B-körkort

Vi ser att du tycker om att arbeta metodiskt, tycker om att ta ansvar för ditt arbete och har en positiv inställning till att arbeta både självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer att variera inom avdelningen och arbete utomhus förkommer. Vi ser gärna att du har erfarenheter av reparationer från lager, byggindustri, fastighetssektorn eller liknande.
Truckkort och B-körkort är ett krav. 

Ansök idag eller senast 10 maj

Rekryteringsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Kundcenteransvarig Michael Fagerstam, på tel: 010 - 448 25 40. Ansöker gör du med CV och personligt brev via länken som tar dig till vårt rekryteringssystem. 

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör etablering Rental – Upplands Väsby