Skanska

Projektstöd Skanska Rental - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.

 

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? 

 

En viktig uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen innebär att gemensamt med produktionen under hela produktionsprocessen ta fram maskinlösningar och tillhörande produkter på ett så lösnings- och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

 

Du kommer att skräddarsy och föreslå lösningar för projektet om vad som bör hyras alternativt köpas in. Rollen är mycket bred och omfattar allt från enklare underhåll och skötsel av projektets maskiner & byggutrustning hyrda av Skanska Rental till ansvar för drift och hantering av liftpool.

 

Andra förekommande arbetsuppgifter är översyn och inventering på arbetsplatsen, deltaga i produktionsmöten i projekt och fånga behov samt föreslå lösningar. Du kommer att arbeta med kontroll av utbildningsintyg och behörigheter för användning av maskiner och liftar.

 

Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.

 

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig!

 

Att vara Projektstöd inom Område Väst kräver att du är strukturerad och serviceinriktad. Som person är du duktig på att samarbeta med andra och är lyhörd inför kunders behov. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet inom maskinuthyrning och maskinhantering eller annan likvärdig erfarenhet.

 

Du har goda IT-kunskaper. Bra språkkunskaper i svenska och engelska är önskvärt. B-körkort är ett krav.

 

Vill du vara med och bidra till vår framgång? Ansök senast 6 december

 

Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag är den 6 december 2019 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Mikael Bredelius telefonnummer 010-448 06 88

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 november

Kategorier : Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektstöd Skanska Rental - Göteborg