Skanska

Mättekniker till Väg och anläggning -Dalarna/Borlänge/Falun

Är du erfaren inom mätteknik och söker nya spännande projekt?

 

På Väg & Anläggning arbetar vi med olika projekt inom mark, energi och anläggning. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.

 

Region Mellansverige ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten fördelade i distrikten Östergötland, Bergslagen (Örebro län, Västmanland, Dalarna), Sörmland och Uppsala/Gävleborg. Regionen har ca 260 medarbetare.

 

Till distrikt Bergslagen söker vi nu en mättekniker till vår växande verksamhet i Dalarna. Vår verksamhet i Dalarna är fokuserad på vägar, VA, exploaterings-områden samt mark- och grundläggningsarbeten för fastigheter.

 

Geografiskt koncentrerar vi oss inom området kring Falun och Borlänge. Vi har vårt lokalkontor i Borlänge.

 

Du söker nya utmaningar i spännande projekt

 

Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra spännande anläggningsprojekt. Rollen innebär att du stöttar produktionen ute i projekt och jobbar i lag nära våra produktionschefer, arbetsledare och yrkesarbetare.

 

I det här jobbet kommer du att arbeta med inmätning av befintliga förhållanden, utmätning för utförande av arbete, avstämningar och granskningar. Du kommer även att granska ritningar och övriga bygghandlingar, arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning samt ansvara för underhåll av mätutrustning.

 

Du är noggrann och kvalitetsmedveten

 

Du som söker har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

Har du erfarenhet från mark- och anläggningsprojekt och är självgående inom mätteknik är det meriterande. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet.

 

Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete samt är ansvarstagande och flexibel i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

 

Resor förekommer då du i din roll kommer att stötta flera projekt. Körkort är därför också ett krav. Bruksbil kommer finnas att tillgå i tjänsten.

 

Är du vår nästa medarbetare?

 

Skicka in din ansökan idag eller senast 2020-10-04 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Petter Hedin på 010-448 76 31 eller Regionadministratör Emelie Landström 010-449 25 31

 

Välkommen med din ansökan! Vi utvärderar ansökningarna löpande.

 

 

Additional Information

  • Location: Borlänge, Dalarna, Sweden
  • Additional Locations: Falun, Dalarna, Sweden; Dalarna, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 11 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker till Väg och anläggning -Dalarna/Borlänge/Falun