Skanska

Projektledare till BoKlok Housing AB

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara och prisvärda hem med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning, produktutveckling och produktion, fram till att våra kunder kan flytta in i sina hem.

 

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för rollen som projektledare till BoKlok i Region Sydöst. 

 

 

Om tjänsten

Som projektledare i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt inom regionen. Du driver projektet från start ända fram till slutbesiktning. Med din erfarenhet får du också ansvar för att coacha dina kollegor så att dessa utvecklas i sina roller. Du ansvarar för ekonomi, tidplan och myndighetskontakter. Du har en viktig roll i samordningen med projektörer och underentreprenörer.
I det dagliga arbetet har du ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av projektledning inom nyproduktion av bostäder samt relevant byggteknisk utbildning. För att lyckas och trivas i rollen som projektledare i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av markprojektering och förståelse för geotekniska frågor.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger.

 

Du tillhör Region Sydöst och arbetar från något av våra kontor i Sickla, Södertälje eller Linköping. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år.

 

I denna rekrytering har vi hjälp ut av Poolia, urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till BoKlok Housing AB