Skanska

Projektledare inom kommersiell Fastighetsutveckling, Skanska Fastigheter Göteborg AB

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

 

Som projektledare i ett av fastighetsbranschens ledande bolag driver du projekt i framkant tillsammans med ett rutinerat team. 

 

Din vardag

Som projektledare tillhör du vår Projektgrupp. Du är delaktig i hela värdekedjan i skapandet av nya kontorshus, med fokus på genomförandet. Våra projekt blir allt mer komplexa och vi arbetar ständigt med att utveckla oss själva och vårt erbjudande för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser.

  

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • I nära samarbete med senior Projektchef leda ett kontorsprojekt som byggherre med ett helhetsperspektiv.
  • Arbeta kundorienterat med dagliga kontakter med kunder och myndigheter
  • I samarbete med kollegor, konsulter och myndigheter ta fram detaljplaner och bygglov
  • Driva projektering och planera miljömässigt hållbara byggprojekt
  • Ansvara för att implementera initiativ i projekt inom social- och ekologisk hållbarhet, inkl. certifieringar så som LEED, WELL etc.
  • Stödja och samarbeta med kollegor i uthyrningsarbetet
  • I nära samarbete med kunder anpassa lokaler som stödjer deras verksamhet
  • Upprätta produktionskostnads- och investeringskalkyler

Du har god erfarenhet av projektledning    

Du har en relevant högskoleutbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet från entreprenad- eller fastighetsbranschen.

Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt samt är intresserad av projektutveckling, byggprocessen, arkitektur och fastighetsfrågor. Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då Skanska Fastigheter Göteborg har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du har lätt för att kommunicera och uppskattar att arbeta i team.

Du motiveras av att ha stort ansvar och många kundkontakter. Då flertalet projekt karaktäriseras av långa arbetsprocesser har du förmågan att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt.  

Tjänsten är placerad i Göteborg. En del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Göteborg är en del av affärsområdet Skanska Kommersiell Utveckling Norden.Kontakta oss!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 21 januari 2019. Tillträde så snart som möjligt.

 

För mer information, kontakta Henrik Ahnström, projektutvecklingschef Skanska Fastigheter Göteborg AB, tel +46 70 205 45 42

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare inom kommersiell Fastighetsutveckling, Skanska Fastigheter Göteborg AB