Skanska

Mark- och anläggningsarbetare till Väg och Anläggning - Stockholm

Vi söker drivna Väg- och Anläggningsarbetare till Slakthusområdet!

Distrikt Mark är ett av fem distrikt i Region Väg och Anläggning Stockholm. Vårt distrikt fokuserar på markprojekt i Stockholms innerstad åt både externa och interna kunder, ofta i samarbete med andra enheter inom Skanska. Exempel på projekt som vi har arbetat med är Slussen, Sergels torg och Nationalmuseum.

 

Nu vill vi utöka vårt fantastiska team i projekt Slakthusområdet E101. Vi bygger infrastruktur åt Stockholms Stad i denna nyutvecklade stadsdel där bostäder, skolor och restauranger ska byggas i samband med att den nya tunnelbanestationen byggs i området.

 

Projektet är fossilfritt inom arbetsplatsen och för transporter till och från arbetsplatsen. Dessutom drivs projektet med 10% eldrivna anläggningsmaskiner. Vi brinner för denna utveckling inom hållbarhet och söker dig som vill vara del av en spännande utvecklingsresa mot klimatneutralitet.

 

Vi vill komplettera vår grupp väg- och anläggningsarbetare med ytterligare ett par individer. Vi är intresserade av både dig som har yrkesbevis som väg- och anläggningsarbetare och dig som vill genomföra ett lärlingsprogram för att därigenom få yrkesbevis som väg- och anläggningsarbetare. Det viktiga är att du vill och tycker om att arbeta med markarbeten såsom schakter, rörläggning, vägbyggnad och grundberedning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom området och det är meriterande om du har varit delaktig i markarbeten i innerstadsmiljö.

 

Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för hinder. Du är driven, gillar utveckling och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du är en lagspelare som samarbetar väl med teamet och du gillar att skapa ordning omkring dig.

 

Du kommer bli en del av ett engagerat och inspirerande team med kompetenta medarbetare där utveckling och lärande står högt på agendan.

 

Ansök redan idag eller senast 2022-10-16

 

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga CV och ditt personliga brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kajsa Hedskog på 010-448 03 46.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare till Väg och Anläggning - Stockholm