Skanska

Projektingenjörer till Hus Syd

Om tjänsten 

Tillsammans med projekt- och produktionschef skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet.

 

Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projekteringsorganisation, samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:

 

  •  Ekonomistyrning och inköp
  •  Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete
  •  Planering och leveranser
  •  Prognoser
  •  Kalkylarbete

 

Profil

 

Du har högskoleutbildning samt några års erfarenhet från motsvarande roll i byggbranschen. För att lyckas i din roll skall du vara trygg i att arbeta med projektplaneringsprogram och affärssystem. 

Som projektingenjör har du kundfokus, bygger relationer och är bidragande till nya affärer. Du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de verktyg och arbetssätt som finns inom Skanska är viktiga inslag i din roll.

 

Gillar du utmaningar? Då är detta tjänsten för dig.

Varför Skanska?

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningarna för att utvecklas.

 

Ta chansen, sök tjänsten!

 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 30 oktober 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta HR Specialist Helena Ganslandt 010-449 42 02

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjörer till Hus Syd