Skanska

Projektingenjör Väg och Anläggning - Stockholm

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller. 

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi har många spännande projekt framför oss och söker nu projektingenjör till ett av våra markdistrikt i Stockholm. 

Projektingenjör med fokus på Intäkt och Ekonomi 

Fokus på intäkter och projektekonomi är viktiga delar för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. I detta arbete har våra projektingenjörer en viktig roll och jobbar med bevakning av kontraktsförutsättningar, prissättningar/kalkyler, projektprognoser och anbudsarbete. 

Du är en målinriktad och självständig projektmänniska 

Vi söker dig som har minst tre till fem års erfarenhet av branschen, helst inom markproduktion. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.


Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan, vilket är viktigt för att lyckas samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad. 

Låter detta som en utmaning som passar dig? Ansök idag! 


Sista ansökningsdagen är den 6 juni 2018. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. 

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Daniel Garpsäter, distriktschef på 010-448 71 59. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och Anläggning - Stockholm