Boliden

Elektriker

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.


Arbetsuppgifter
El-avdelningen på Rönnskär behöver förstärkas med 4 st elektriker. 
Vi söker högspännings-, lågspännings- och instrumentelektriker. Som elektriker arbetar du med förebyggande underhåll, felsökning, montage och servicearbeten på våra anläggningar. Du arbetar med utveckling av arbetssätt, arbetsmetoder och utrustning inom området samt är delaktig i avdelningens löpande förändringsarbeten.

Du arbetar tillsammans med andra elektriker, tekniker och ingenjörer och rapporterar till arbetsledare. Du verkar för en god arbetsmiljö, samarbete och effektivitet.


Utbildning och kvalifikationer
Du är en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i jobbet är du noggrann, strukturerad och självgående. Vidare ser vi att du är flexibel och resultatorienterad samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser utmaningar i ständiga förbättringar. 

Du har minst gymnasieutbildning med elektrisk inriktning eller likvärdig erfarenhet från arbetsområdet. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera, bygga relationer samt att samarbeta med andra människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav.


Meriterande är om du har:

Erfarenhet av arbete med frekvensomriktare och UPS
Erfarenhet av arbete i styrsystem, t ex ABB 800xA
Erfarenhet processautomation (instrument, el) 
Erfarenhet av arbete med kabelutsättning
El-auktorisation

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. 

Personliga egenskaper värderas högt.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
David Lindqvist, 
david.lindqvist@boliden.com
tfn 0910-77 38 40


Facklig information
Facklig information lämnas av 
Johan Widmark, IF Metall 
tfn 0910-77 32 85


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 33 65, E-mail: tomas.vidmark@ext.boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 augusti 2019. På grund av semestertider har vi valt att ha en extra lång ansökningstid.
Intervjuer och urval sker löpandeBoliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker