Skanska

Projektingenjör till Väg och Anläggning - Stockholm

Genom åren har vi skapat allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer till förutsättningar för moderna hus och anläggningar så att människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar och stabiliserat kajer där fartyg kan lossa sin last, tunnlar och järnvägar så att nya stadsdelar kan växa fram. Vill du vara med på den fortsatta resan mot hållbara projekt och bygga för morgondagen?

 

Det händer mycket inom Väg och anläggning i Stockholm och vi har flera spännande och komplexa projekt av varierande storlek på gång. Vi behöver därför stärka upp organisationen med två affärsinriktade och teamorienterade projektingenjörer inom mark med högt produktions- och säkerhetsfokus. Birka, som distriktet heter, är ett av våra markdistrikt som präglas av engagemang, delaktighet samt hög medarbetartrivsel. Vi arbetar med rörläggning och de flesta andra förekommande mark- och anläggningsarbeten.

 

Du är projektets sammanhållande länk

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. Du är nyckelpersonen som med stöd av produktionschef och projektchef ser till att allt flyter på i projektet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar ni förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

 

Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

 

Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat:

• Planering

• Upprätta projektspecifika avtal

• Ta fram underlag för prognoser

• Bevaka intäkter och likvidsaldo

• Produktionsstöd

• Digitaliseringsfrågor

• Hantera förfrågningar, upphandling och offerter

• Innehållsadministratör för informations- och dokumenthantering i projektet

 

En lagspelare med öga för detaljer

Så vad behöver du ha med dig för att vara framgångsrik i rollen som projektingenjör då? Vi tror att du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll som projektingenjör i anläggningsprojekt.

 

Du är van att jobba i team och har en prestigelös framtoning. Som person är du noggrann och har goda kunskaper om projektekonomi i anläggningsprojekt. Du kan och förstår hur reglering av kontrakt görs med stöd av AMA, MER, AB04 och ABT06. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet. Du har ett genuint intresse för din roll, är strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.

 

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-12-04. Urval sker löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Strömberg (rekryterande chef) på tel 010-4480695 alt Martin Amnell (HR Business Partner) på tel 010-4487326.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Väg och Anläggning - Stockholm