Skanska

Projektingenjör till Grundläggning - Göteborg

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Vi söker nu en projektingenjör som vill vara med och skapa Göteborgs framtid!

Det händer mycket i regionen och vi har många spännande och komplexa projekt på gång. Är du sugen på att vara delaktig i grundläggningen av Hamnbanan i Göteborg eller nya Varbergstunneln så ta chansen och ansök till rollen som projektingenjör här!

 

Vill du vara projektets sammanhållande länk?

 

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. I projekten är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschefen och den övriga projektledningen. Du arbetar med inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Nu letar vi efter dig som har några års arbetslivserfarenhet och som har varit med om att genomföra ett par projekt.

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt du vill.

 

Distrikt Syd sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor och har verksamhet över ett stort geografiskt område från Värmland i norr till Skåne i söder. Önskad placeringsort för tjänsten är Göteborg. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

En lagspelare med öga för detaljer

 

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll där du ansvarat för ekonomi, tidplaner, inköp, planering och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram. Är du dessutom intresserad av geoteknik och komplexa projekt inom byggsektorn så är detta verksamheten för dig.

 

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en nyfikenhet att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Ansök redan idag men senast 28 februari.

 

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Mattias Lundberg på 010-44 87 972 eller HR-partner Karin Scarlini på 010-448 25 76.

 

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Grundläggning - Göteborg