Jurek Bemanning

Administratör med erfarenhet av upphandling

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till en av våra kunder inom offentlig sektor i centrala Stockholm söker nu en administratör med erfarenhet av upphandling! Konsultuppdraget omfattar heltid med start omgående och fram till 31 maj, med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sekreteraruppgifter, hantering av prislistor i upphandlingssystem och diarieföring.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av upphandling och har goda kunskaper i LOU. Du har goda kunskaper i MS Office och kan uttrycka dig obehindrat på svenska, tal och skrift. Som person är det viktigt för tjänsten att du är serviceminded, flexibel och prestigelös.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag hos en av våra kunder inom den offentliga sektorn i centrala Stockholm, start omgående och fram till 31/5, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Sökord: Administratör, upphandling, LOU, diarieföring, sekreterare, assistent, Stockholm.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör med erfarenhet av upphandling