Skanska

Projektingenjör Hus sydost - Jönköping

Skanska Hus Sydost i Jönköping är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Jönköping.Vi är idag cirka 60 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Jönköping och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Distriktet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med.

Vi på Skanska Hus söker Projektingenjör till Jönköping

Vi söker nu en erfaren Projektingenjör till vår verksamhet Hus Sydost med placering i Jönköping! Vi står inför en spännande utmaning med många fina projekt i pipeline med flera års produktion där du och din kompetens kan göra stor skillnad. Är du den vi söker?

Vill du vara med och driva framgångsrika byggprojekt?

I rollen som Projektingenjör arbetare du med inköp, planering och den löpande ekonomiuppföljningen i våra byggprojekt. Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer. Våra projekt är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs starkt engagemang av dig för ett lyckat slutresultat. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen som projektingenjör, det är du själv som sätter gränserna.

Är du den lagspelare vi söker?

Vi söker dig med några års erfarenhet från rollen som projektingenjör och som har mycket god förmåga att vara med och styra, planera och driva projekt. För att lyckas i rollen krävs det även att du är social, kommunikativ och gillar att jobba tillsammans med andra personer. Du behöver vara lyhörd till kunder och till kollegor. För att trivas i rollen bör du även drivas av utmaningar och ha en vilja att utvecklas i dina projekt. Är du engagerad i miljö-och hållbarhetsfrågor? Bra! Då kommer du att känna dig extra hemma hos oss på Skanska. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och social hållbarhet kring våra byggen. Som projektingenjör hos oss får du aktivt medverka till att Skanska når sina mål. 

Vi ser helst att du har en utbildningsbakgrund inom bygg, ekonomi eller inköp alternativt praktisk erfarenhet från bygg/anläggning.

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 31 december! 

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast måndagen den 31 december. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten hänvisas till Distriktschef Olle Strandsäter, 010- 448 65 30. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010- 449 53 28.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av ca 40 400 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav ca 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 26 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus sydost - Jönköping