Boliden

Mekaniker Till Truckverkstan

Gällivare

JOB_005071

 

Boliden söker

Mekaniker till Truckverkstaden

Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande. B-körkort är ett krav.

 

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Karl-Johan Frölín tel: 070-301 11 69 och arbetsledare Joakim Wåhlström tel: 070-269 65 29.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn tfn 0970-72 94 77.

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970-72 91 72.

 

Sista ansökningsdag är 31 maj 2022.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från

rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker Till Truckverkstan