Skanska

Projektingenjör Hus Stockholm Syd - Stockholm

Projektingenjör Hus Stockholm Syd

Region Hus Stockholm Syd bygger kommersiella fastigheter och offentliga lokaler som till exempel industri- och logistiklokaler, ny- och ombyggnation av kontor, vårdboende, skolor och andra offentliga lokaler i Stockholm med omnejd. Vi jobbar även i tidiga skeden tillsammans med Skanskas projektutvecklingsteam.

 

Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra våra uppdrag. Vi strävar efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet. Vi tror att nyckeln till framgång är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Rollen som projektingenjör

Som projektingenjör har du en central roll i projektteamet där du med stöd av produktionschef och arbetsledare ser till att projektet går framåt och styr mot uppsatta mål. Tillsammans med övriga medarbetare skapar ni förutsättningar med fokus på säkerhet, hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. I rollen kommer du ha mycket kontakter med projektgruppen, interna supportfunktioner, externa kunder och leverantörer samt underentreprenörer och myndigheter.

 

Bland dina arbetsuppgifter ingår till exempel:

 • Inköp och materialförsörjning
 • Ekonomistyrning och uppföljning
 • Framdriftsmätning och uppföljning
 • Hantering av risker och möjligheter
 • Anbud- och marknadsarbete
 • Hantering av upphandling och offerter
 • Följa upp avtal och kontraktsfrågor
 • Löpande stämma av arbetet mot produktionskalkyl
 • Certifiering och hållbarhetsuppföljning

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är nyfiken och gillar utmaningar! Du trivs i och vill utvecklas inom rollen som projektingenjör och du räds inte att jobba med komplexa projekt. Samarbete är en grundläggande viktig värdering för dig och att vara lyhörd för kunden. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är prestigelös och har hög energi. Projekten finns inom hela Stockholm, från Arlanda till Södertälje, du behöver vara flexibel att jobba inom hela den geografin.

 

För den här rollen behöver du:

 • Minst 2års erfarenhet i rollen som projektingenjör eller likvärdig roll
 • Erfarenhet av större projekt ( >100Mkr)
 • Erfarenhet av ekonomistyrning
 • Erfarenhet av förhandling och reglering av underentreprenader
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Meriterande om du har erfarenhet av industriprojekt och/eller internationella avtal

 

Låter det intressant?

Du ansöker med ditt CV, ansökningsperioden är öppen över sommaren men vi har ledigt under högsommarveckorna. Kontakt med ansökande påbörjas först i augusti. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Viktor Ageyev på: viktor.ageyev@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Stockholm Syd - Stockholm