Skanska

Reparatör/Fältmekaniker Skanska Industrial Solutions - Kalmar län

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Verksamheten inom asfalt, bergmaterial och infraservice bedrivs i fyra regioner, Norr, Öst, Syd och Väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till vår verksamhet i Rockneby söker vi nu

 

Reparatör/Fältmekaniker som vill vara med och driva verkstad i egen regi

 

Du kommer ingå i reparations- och underhållsfunktionen i vår verkstad. Fältarbeten förekommer i södra Sverige, till största del i Kalmar län.

 

Arbetet innebär reparation och underhåll av asfaltsmaskiner och diverse specialutrustning som är relaterad till beläggningsverksamheten. Vi är inte märkesberoende utan har i princip samtliga märken inom asfaltbranschen.

 

Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

 

Du är en lagspelare som älskar problemlösningar!

 

Som person är du social och har lätt att kommunicera och förstår vikten av samarbete. Med din positiva syn och arbetsvilja ser du möjligheter istället för problem. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete och ordning och reda är ledord för dig. Du tar gärna initiativ till förbättringar och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

 

Vi ser gärna att du har gått fordonsprogrammet eller motsvarande för reparation och underhåll, alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

En stark merit är även erfarenhet av asfaltsmaskiner och krossanläggningar.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet från beläggnings-/entreprenad-branschen, av hydraulik och fordonsel samt reperationssvetsning. 

 

Resor inom södra Sverige, och därför är B-körkort ett krav!

 

Vi behöver din ansökan senast den 20 juni!

 

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Andersson 010-448 82 01.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

• Location: Kalmar, Kalmar, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör/Fältmekaniker Skanska Industrial Solutions - Kalmar län