Skanska

Projektchef Väg och anläggning - Södertälje

Du är en värderingsstyrd ledare och drivs av utveckling

 

På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom mark och anläggning. Region Mellansverige består av fyra distrikt: Sörmland, Östergötland, Bergslagen, och Uppsala/Gävleborg. 

 

Här kommer en chans för dig som är intresserad av att utvecklas inom väg och anläggning. Vi söker en projektchef till distrikt Sörmland med placering Södertälje som vill ta vid och utveckla distriktet. Du kommer främst ta dig an projekt inom industri och exploatering. Exempel på nuvarande projekt är Almnäs, Scania, Hall, Bo Klok.

 

Som projektchef hos oss har du en nyckelroll – med helhetsansvar för ett stort projekt eller flera mindre projekt från start till och med garantitidens slut. Tillsamman med din personal ansvarar du för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.

 

Vad gör en projektchef? 

 

Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp, hållbarhet och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du kommer att ha personalansvar för ett antal kvalificerade medarbetare som du ska finnas tillhands för. Du arbetar aktivt med ditt team med fokus på välmående och resultat. 

 

I jobbet ingår dessutom att

 

* planera, upprätta och stämma av projektplan och projekttidplan och produktionskalkyl.

 

* medverka i distriktets ledningsgrupp

 

* delta i arbetet med den strategiska affärsplanen och därmed medverka i distriktet och regionens utveckling

 

* leda och delta i framtagandet av nya projekt som anbudsansvarig

 

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är därför en viktig förebild både internt och externt och du ser till att Skanskas mål upprätthålls.

 

Vem är du? 

 

Du är först och främst en trygg ledare, du har utövat ledarskap i olika sammanhang. Då du förväntas bidra med att utveckla verksamheten och medarbetare så är det viktigt att du har erfarenhet och är road av ledarskap. Du har en unik möjlighet att bidra med din erfarenhet att bygga organisationen då vi för närvarande är i en utvecklingsfas och rustar för att möta en växande marknad. 

 

Du har troligen en högskole- eller civilingenjörsutbildning i botten. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kunskap genom lång erfarenhet. För att lyckas i rollen som projektchef bör du ha minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst inom vår bransch samt dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar. Som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. Har du också ett öga för affärer och brinner för att skapa kostnadseffektiva lösningar så kan du vara den vi söker. 

 

Genom ditt sätt att vara skapar du engagemang och trivsel hos medarbetarna. Du har hög integritet och håller alltid vad du lovar, samt har en kreativ sida där du kommer med nya lösningar och perspektiv. Vidare värdesätter du vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång!

 

Vi erbjuder dig dessutom tillgång till en rad olika förmåner som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ. Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill!

 

Ansökan

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 april.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Larsson, distriktschef: 010-448 62 01.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Södertälje, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och anläggning - Södertälje