Boliden

Arbetsledare Mobila maskiner underhåll

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker en arbetsledare för Mobila maskiner i Renströmsgruvan. Här ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av våra fordon och gruvmaskiner.

Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan inom Bolidenområdes underhållsorgansiation.

Just nu bygger vi ut gruvans kapacitet. Under 2020 planerar vi uppstart fjärrstyrda och autonoma maskiner för lastning och transport under jord.


Utbildning/Erfarenhet
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet av reparation av tunga maskiner, gärna från gruvindustrin.

Du har även erfarenhet av att jobba i underhållsystem då allt arbete planeras, bereds och rapporteras i vårt system, Maximo. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga,flexibilitet i arbetssätt och ett gott samarbete, samt en förmåga att se helheten i arbetet.

Det är även viktigt att Du har intresse och förmåga att leda människor. Du delar våra värderingar entusiasm, engagemang och ansvar.Arbetsplatsen är under jord, arbetstiden är skiftgång, s.k 7-7 skift. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Anders Waleij, tfn. 0910-70 56 01; anders.waleij@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av; Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 31 december 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Renström . Publicerat : 28 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Mobila maskiner underhåll