Skanska

Projektchef Stora Projekt - Stockholm

Vill du utvecklas i rollen som projektchef?

 

Här kommer en chans för dig i Stockholm som är intresserad av att utvecklas inom bygg- och anläggning! Vi på Stora Projekt, distrikt Infrastruktur söker just nu en erfaren projektchef. Hos oss finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas och hos oss kommer du bli en viktig person för att driva vår fortsatta utveckling. Låter det som ett jobb för dig?

 

Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm, utbyggnad av Mälarbanan och järnväg i Sundbyberg.

 

Trafikverket och Stockholm stad är viktiga kunder, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 100 Mkr och 3 Mdkr och är betydelsefulla för att lösa Stockholms trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö.

 

Vad går arbetet ut på?

 

Som projektchef hos oss har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till och med garantitidens slut. Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.

 

Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp, hållbarhet och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du kommer att ha personalansvar för ett antal kvalificerade medarbetare som du ska finnas tillhands för. Du arbetar aktivt med ditt team med fokus på välmående och resultat.

 

I jobbet ingår också att planera, upprätta och stämma av projektplan och projekttidplan och produktionskalkyl.

 

I jobbet ingår dessutom att

 

* medverka i distriktets ledningsgrupp

 

* delta i arbetet med den strategiska affärsplanen och därmed medverka i distriktet och regionens utveckling

 

* leda och delta i framtagandet av nya projekt som anbudsansvarig

 

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är därför en viktig förebild både internt och externt och du ser till att Skanskas mål upprätthålls.

 

Din profil

 

Vi söker dig som är på jakt efter nästa utvecklande utmaning och som har en eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad och gärna kompletterad med ledarskapsutbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda infrastrukturprojekt i storleksordningen 100 – 500 Msek. Som yrkesperson är du drivande, nyfiken, lösningsfokuserad och relationsskapande. I rollen som projektchef kommer du att ha personalansvar för ett antal medarbetare, vi ser därför att du är road av att leda och utveckla andra. En viktig egenskap är att du är en organiserad och engagerad person som inspireras av att leda och utveckla dina medarbetare.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 november.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Johan Dahlberg på telefonnummer: 010-448 16 73.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Stora Projekt - Stockholm