Jurek

Är du underkonsult och redo för nya uppdrag?

Arbetsbeskrivning

Jag vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult och är ute efter nya roliga utmaningar. Vi har många spännande kunder och uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom juridik, ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärsresa tillsammans med oss på Jurek.

 

Jag ser framemot din ansökan för att få möjligheten att boka in ett digitalt möte!

 

Din profil

För att trivas i rollen som underkonsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, konsultmässig, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! Jag går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se  

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du underkonsult och redo för nya uppdrag?